ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Kérem, csak akkor vedd igénybe szolgáltatásomat, ha annak minden pontjával egyetértesz és a feltételeket magadra nézve kötelező érvényűnek veszed. Jelen dokumentum kizárólag elektronikus formában kerül megkötésre, az nem kerül iktatásra, s nem utal magatartási kódexre.

Szolgáltató adatai:

neve: Szondi Erzsébet egyéni vállalkozó
székhelye: 6320 Solt, Mikszáth K. u. 50.
telefon: 06209818771
e.mail: zsokamuhelyebol [kukac] gmail [pont] com
nyilvántartási szám:
adószám: 79306733-1-23

Alapvető jogszabályok:
Az itt nem szabályozott kérdésekre, jelen ÁSZF értelmezésére a magyar jog az irányadó, különösen a Polgári Törvénykönyv 2013. évi V. törvény és a 2001. évi CVIII. törvény.

Szolgáltatások köre:
A választható termékek nemcsak online módon vásárolhatóak meg, hanem személyesen is a vállalkozásom telephelyén. A termékek árai nem foglalják magukban a házhoz szállítás költségeit. A külön föltüntetett házhozszállítási költség tartalmazza a csomagolás díját.

Rendelés:
Menete a webshopban található lépések szerinti. Időközben változtatható a termékek mennyisége, és a kosár frissítésével mindig az aktuális ár jelenik meg. A kedvezmény külön sorban föltüntetve, ha van rá kupon vagy akció által. A szállítás költsége is külön sorban látható, és azt a végösszeg már magában foglalja.
Fizetési lehetőség: Banki átutalással, helyszíni kiegyenlítéssel, kp-ban vagy bankkártyával a futárnál.
A rendelés megtörténtét visszaigazoló e-mail levelet automatikus kap a Vásárló.

Megrendelések feldolgozása és teljesítése:
A megrendelések feldolgozása az átutalás megérkeztét követő, legkésőbb 2-3 munkanapon belül megtörténik. Ezen idő alatt becsomagolásra és szállításra kerül a csomag.
Ha valamely termék nem áll rendelkezésre, nem állítható elő vagy a pár napon belüli elkészítése akadályokba ütközik a Vásárló erről tájékoztatást kap, s amennyiben ezek után igényli, az általa fizetett összeget visszafizetésre kerül, legkésőbb 30 napon belül.

Elállás joga:
A Vásárló a 45/2014. (II.26.) Kormány rendelet értelmében, a termék kézhezvételétől számított 14 napon belül indoklás nélkül visszaküldheti azt. Annak megérkezését követően haladéktalanul, de legkésőbb 14 napon belül visszautalom a Vásárlónak az árat. Az egyedi feliratos tárgynál csak sérülés esetén teljesítek visszatérítést.

Panaszkezelés:
Panasz esetén annak ügyintézése a vállalkozás székhelyén történik. Panaszt postai úton, vagy elektronikus levelezés útján fogadok.

Vegyes rendelkezések:
Vitás ügyeinket békés úton igyekezünk rendezni. Ennek eredménytelensége esetén a Kalocsai Járásbíróság illetékességét fogadjuk el jogvitáik rendezésére.